Klubweb.cz - profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na www.klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přátelské utkání FK Dukla Praha a Olympia Praha

10.11.2017 | Media

Hokejovým výsledkem 5:3 skočilo přípravné utkání proti druholigové Olympii Praha. Dukla hrála téměř na domácí půdě, neboť Libčice, kde se utkání konalo, jsou domovem sportovního ředitele Güntera Bittegela a trávníkáře Františka Ureše.


Stav skóre se poprvé měnil po sedmnácti minutách hry. Na konci rychlé kombinace vybídl Doumbia LUKÁŠE HOLÍKA, který si z blízkosti poradil. Druhý gól padl o šest minut později a znovu u toho byl aktivně hrající Doumbia. Tentokrát hráč z Pobřeží slonoviny připravil šanci pro ŠTĚPÁNA KOREŠE, který střelou zpoza vápna navýšil vedení dejvického celku. Na dostřel jedné branky se mohli fotbalisté Olympie vrátit ve 38. minutě, kdy po rohovém kopu a několika odrazech zachraňoval Duklu na brankové čáře Brandner. Před odchodem do kabin se hráčům v bílém přeci jen porařilo snížit. Rozhodčí nařídil pokutový kop po faulu Mravce. K jeho zahrání se postavil Erik Liener a proměnil jej do protipohybu gólmana Hrušky. Ve 45. minutě mohl ještě navrátit Dukle dvoubrankové vedení Holík po povedené akci Doumbii s Brejchou, ale z pravé strany bránu těsně přestřelil.

Druhá půle začala ve svižném tempu. Chybná přihrávka ve středu hřiště nastartovala rychlý protiútok Dukly, na jehož konci křižně pálil střídající Tetour. Jeho střelu brankář Frydrych dokázal vyrazit jen před sebe a následná Korešova dorážka hlavou skončila pouze na tyči. V 54. minutě se dukelští radovali potřetí. Tetour přihrál UROŠI DJURANOVIČOVI, kterému se podařilo střelu z hranice vápna zakroutit na vzdálenější tyč. Krásný moment! O osm minut později byl náskok Dukly ještě výraznější. Bleskové přečíslení vedl po pravé straně Doumbia a těsně před gólmanem předložil míč do velmi snadné pozice LUKÁŠI HOLÍKOVI, který jej doslova dovedl za brankovou čáru. Hráči Olympie částečně zdramatizovali zápas v 72. minutě, když Kuťák unikl všem bránícím hráčům a zakončením na bližší tyč prostřelil Hrušku. Netrvalo ale příliš dlouho a rozdíl byl znovu tříbrankový. UROŠ DJURANOVIČ bezpečně proměnil nařízenou penaltu a připsal si tak druhý přesný zásah. S góly se v zápase roztrhl pytel. Po dalším nedovoleném zákroku Mravce ve vlastní šestnáctce proměnil střídající Katidis i druhý pokutový kop. Utkání tak dospělo do svého závěru s konečným výsledkem 5:3.

Branky: 17., 62. Holík, 23. Koreš, 54., 78. Djuranovič – 43. Liener, 72, Kuťák, 85. Katidis.

 
Utkání
Muži A | Pátek 17.11.2017, 19:30
15. kolo
2:1
Znojmo FK Olympia
 
Muži A | Neděle 26.11.2017, 10:15
16. kolo
1:0
FK Olympia Táborsko
 
Muži A | Neděle 04.03.2018, 10:15
17. kolo
VS.
Viktoria Žižkov FK Olympia
 
 
FK Olympia a.s.- kontakt: info@fkolympia.cz RSS